Op maandag 20 mei, precies 100 dagen voor het paralympisch vuur in Parijs ontstoken wordt, verstuur ik de eerste ParaWatcher-mail. Schrijf je nu in!

Mijn doel als parawatcher is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de parasport. Dat heb ik de laatste twaalf jaar op allerlei manieren gedaan: via mijn website, social media, Youtube, podcasts … En mijn ervaring is: mensen gaan niet zoeken naar content. Het moet vanzelf langskomen en met één klik op te roepen zijn. En post ik dat ene interessante verhaal dan net niet op het goede moment of niet op de juiste manier – whatever dat ook mag zijn – dan mis jij dat.

Dus dat moet anders, directer. En hoe kan dat? Precies: met een mail direct in jouw mailbox.

Het wordt niet zo’n nieuwsbrief met nieuws, maar een mail met elke week een verhaal met ruimte voor diepgang, achtergronden, reportages, het verhaal achter het nieuws, achter de prestaties en achter de sporters. Geschreven of gesproken, net wat past. En dat komt dan dus gewoon direct in je mailbox.

Bijkomend voordeel: via de premium-versie van die nieuwsbrief komt er wat geld in het laatje. Waardoor ik ruimte en tijd vrij kan maken om beter te parawatchen, om de nieuwsbrief te maken en vooral om dit structureel te doen (en niet zoals eerder gebeurd is hapsnap met een idee te beginnen en omdat het toch te veel tijd kost en ik andere betaalde opdrachten moet blijven doen weer vroegtijdig te eindigen). 

Daarom: enorme dank aan mijn betalende lezers!

De nieuwsbrief verschijnt elke week (gemiddeld 4 keer per maand, minimaal 48 keer per jaar) in je mailbox. De ene week de gratis versie, de week erna de betaalde premium-versie. Niet-betalende abonnees krijgen van deze premium-versie een preview in hun mailbox.

Wil je de premium-nieuwsbrief ontvangen? Dat kost 5 euro per maand. Als je meteen een jaarabonnement afsluit, krijg je twee maanden gratis en betaal je dus 50 in plaats van 60 euro. Abonneren kan via het platform Substack. De gratis nieuwsbrief is – uiteraard – gratis.

(lees verder onder de foto)

In gesprek met Frank Hosmar (foto: Ilse Schaffers)

Abonneer je nu

De eerste nieuwsbrief verstuur ik op maandag 20 mei, precies 100 dagen voor de start van de Paralympische Spelen. Wil jij die niet missen en je abonneren op de ParaWatcher-mail? Dat kan via het platform Substack.