JIJ IN DE MEDIA

Tijdens toernooien ligt je focus 100% op je prestaties. Dan wil je geen tijd stoppen in social media. Laat staan dat je tijd en zin hebt om persberichten of nieuwsbrieven te schrijven. Terwijl dat allemaal wel ont-zet-tend belangrijk is om jezelf ‘in the picture’ te houden. Bij fans, bij media én bij je sponsoren.

Buiten de toernooien om ben je dag in, dag uit aan het trainen. Ben je hard aan het werk om het beste uit jezelf te halen. En als je dan thuiskomt, plof je op de bank. Of in bed. Superbelangrijk, want: rusten is ook training! Paralympisch goud win je in bed!*

Tot je halfslaperig een uur later denkt: shit! Ik moet nog iets op Facebook delen, of een update doen op Instagram. Of een persbericht schrijven. Of ...

In het beste geval pers je er na lang piekeren een halfbakken berichtje uit. In het slechtste geval denk je na twee uur: ach, laat ook maar.

*) Dat van dat winnen in bed wist Joop Zoetemelk al. Al had die het natuurlijk over de Tour de France.

KAN DAT NIET ANDERS?

Ja! Misschien heb je wel een vriend die zegt: ik wil wel eens iets voor je doen. Maar ja, wat nou als die vriend een maand later nog altijd geen nieuwsbrief geproduceerd heeft? Of als die vriend helemaal niet zo creatief is, jij hem alles over jouw sport tien keer moet uitleggen en zijn teksten barsten van de fouten? Spreek je hem daar dan op aan? Waarschijnlijk niet, want het is wel een goede vriend ...

Grote kans dat ook dit verhaal eindigt in: ach, laat ook maar.

En dus weten kranten en omroepen niet van jouw bestaan als topsporter. Weten je socialmediavolgers niet dat je dag in, dag uit keihard werkt voor je sport. En denken je sponsoren: goh, we zien geen enkele activiteit; waarom zouden we blijven sponsoren?

“Als ik het zelf doe, ben ik er heel lang mee bezig. Dat gaat ten koste van de tijd dat ik kan rusten - en dús ten koste van mijn fitheid op de baan”

KAN DAT DAN NIET ÉCHT ANDERS?

Ja, natuurlijk! Jij hebt geen zin om na lange dagen trainen en tijdens de belangrijkste toernooien van het jaar met je ‘communicatie’ bezig te zijn? Jij wilt je 100% kunnen focussen op je sport? En dat hele verhaal over die vriend die wel iets voor je wil doen, vind je ook een slecht plan?

Dan wil ik jou graag helpen. Ik ken de paralympische sport, ken jouw concurrenten en weet hoe we jouw verhaal het best kunnen vertellen.

Laten we een keer kennismaken en bijpraten over wat je nu doet aan communicatie en hoe we dat veel beter kunnen doen. Bel (06 411 802 43) of mail me vandaag nog. Dan maken we een afspraak om verder te praten hoe we jouw ‘in the picture’ kunnen krijgen én houden!

“Ik ben heel blij dat ik mijn communicatiedingen uit handen heb gegeven. Robin schrijft mijn persberichten, nieuwsbrieven en helpt met goede contentideeën voor mijn website. We hebben goede zakelijke afspraken, weet dat het werk gedaan wordt en ben niet afhankelijk van vrijwillige hulp. En niet onbelangrijk: ik weet dat wat er gedaan wordt ook góed gedaan wordt!”

Rolstoeltennisster Marjolein Buis

over onze samenwerking

Robin Wubben
robin@parawatcher.nl
(+31) 6 411 802 43

Countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)