JOUW BOEK

MAG IK JOUW VERHAAL VERTELLEN?

Elke paralympische sporter heeft een uniek verhaal. Stoer, inspirerend, verrassend. Regelmatig denk ik: daar wil ik meer van weten, dat zouden meer mensen moeten weten en: dat verhaal verdient een boek. Nou … Dan gaan we dat boek toch schrijven!

Als ghostwriter wil ik jouw boek schrijven. Jouw boek. Met jouw verhaal.

Maar… Wat betekent een boek nou voor jou als sporter? Ik kan best wat goede redenen bedenken waarom jij jouw verhaal op papier zou willen laten zetten, maar ik kan het beter aan rolstoeltennisster Aniek van Koot vragen. Haar verhaal heb ik verteld in haar boek PANIEK.

MEER WETEN?

Goed om te weten: ik maak slechts twee boeken per jaar. Eentje per halfjaar ongeveer. Het maken van een boek kost tijd en geld. We voeren veel gesprekken, verzamelen informatie en foto’s, ik schrijf de teksten, de fotograaf en vormgever maken de cover, de eindredacteur controleert de teksten en de drukker mag dan als laatste nog aan de slag.

En dan… Ontvang jij het gaafste boek ooit: Het Eerste Exemplaar!

Denk jij: ik wil Dat Eerste Exemplaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op. Ook als je nog twijfelt. Bel (06 411 802 43) of mail me. Dan bespreken we kort jouw verhaal, kan ik je wat meer vertellen over hoe ik te werk ga en maken we een eerste afspraak.

“In de paralympische topsport heb je goede sponsors nodig. PANIEK heeft in dat opzicht echt deuren geopend. Op het moment dat ik bij een potentiële sponsor binnenkom en mijn boek op tafel leg, weten ze meteen met wie ze te maken hebben. Ze beginnen gelijk te bladeren en je hebt hun volle aandacht.”
Rolstoeltennisster Aniek van Koot

over haar boek PANIEK