Mag ik jouw verhaal vertellen?

Elke paralympische sporter heeft een uniek verhaal. Stoer, inspirerend, verrassend. Regelmatig denk ik: daar wil ik meer van weten, dat zouden meer mensen moeten weten en: dat verhaal verdient een boek. Nou … Dan gaan we dat boek toch schrijven!

Als ghostwriter wil ik jouw boek schrijven. Jouw boek. Met jouw verhaal.

Maar… Wat betekent een boek nou voor jou als sporter? Ik kan best wat goede redenen bedenken waarom jij jouw verhaal op papier zou willen laten zetten, maar ik kan het beter aan rolstoeltennisster Aniek van Koot vragen. Haar verhaal heb ik verteld in haar boek PANIEK.

Goed om te weten: ik maak slechts twee boeken per jaar. Eentje per halfjaar ongeveer. Het maken van een boek kost tijd en geld. We voeren veel gesprekken, verzamelen informatie en foto’s, ik schrijf de teksten, de fotograaf en vormgever maken de cover, de eindredacteur controleert de teksten en de drukker mag dan als laatste nog aan de slag.

En dan… Ontvang jij het gaafste boek ooit: Het Eerste Exemplaar! Van Jóuw Boek.

Denk jij: ik wil Dat Eerste Exemplaar hebben?

Neem dan vandaag nog contact op. Ook als je nog twijfelt. Bel of app me op 06 411 802 43 of mail me. Dan bespreken we kort jouw verhaal, kan ik je wat meer vertellen over hoe ik te werk ga en maken we een eerste afspraak.

ZIN IN DAT EERST EXEMPLAAR?

Neem dan gewoon vandaag nog contact met me op. Ook als je nog twijfelt, want dan kunnen we jouw verhaal kort bespreken, kan ik inschatten of het ‘boekwaardig’ is en zo ja, kan ik je verder vertellen hoe ik te werk ga. Helemaal vrijblijvend uiteraard.

Bel of app me op 06 411 802 43.
Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.