JOUW PR

HOE VERTEL JIJ JOUW VERHAAL?

Ken je die situatie, dat je tijdens een groot toernooi na een waanzinnige prestatie ’s avonds moe op je bed ploft? En halfslaperig denk je ineens: shit! Ik moet nog iets leuks delen op Instagram, of een update op Facebook. Of een blog schrijven. Of een persbericht. Of ...

Tijdens toernooien ligt de focus 100% op jouw PR's; je Persoonlijke Records, jouw topPRestaties. Dan wil je geen tijd stoppen in die andere PR: je PRomotie. Je wilt geen afleiding van social media; laat staan dat je tijd en zin hebt om persberichten of nieuwsbrieven te schrijven.

Terwijl dat allemaal wel ont-zet-tend belangrijk is om jezelf ‘in the picture’ te houden. Bij fans, bij media én bij je sponsoren. Júist tijdens die grote toernooien. Dan moet je oogsten. In PR's én in PR.

Nou, vooruit... In het beste geval pers je er na lang piekeren een halfbakken Insta-dingetje uit. In het slechtste geval denk je na twee uur: ach, laat ook maar.

Gemiste kans! En verloren tijd om te slapen. Ontzettend jammer, want: rusten is ook training! Niet voor niets: paralympisch goud win je in bed*!

En buiten die toernooien om? Dan is het niet veel anders. Je traint dag in, dag uit. Je bent hard aan het werk om het beste uit jezelf te halen. En ook dan ken je vast die situatie: moe naar huis, je wilt wel iets vertellen over je dag maar hebt geen flauw idee wat en je krijgt het ook niet verzonnen. Het eindigt weer met: ach, laat ook maar.

 

*) Dat van dat winnen in bed wist Joop Zoetemelk al. Al had die het natuurlijk over de Tour de France.

KAN DAT NIET ANDERS?

Ja! Misschien heb je wel een vriend die zegt: ik wil wel eens iets voor je doen. Maar ja, wat nou als die vriend een maand later nog altijd geen nieuwsbrief geproduceerd heeft? Of als die vriend helemaal niet zo creatief is, jij hem alles over jouw sport tien keer moet uitleggen en zijn teksten barsten van de fouten? Spreek je hem daar dan op aan?

Waarschijnlijk niet, want het is wél een goede vriend ...

Grote kans dat ook dit verhaal eindigt in: ach, laat ook maar.

En dus weten media en fans niet hoe ongelofelijk serieus jij met je sport bezig bent. En denken je sponsoren: goh, we zien geen enkele activiteit; waarom zouden we sponsoren? Of erger nog: misschien moeten we ons geld maar ergens anders insteken, want zó serieus is het allemaal niet.

“Als ik mijn PR zelf doe, ben ik er heel lang mee bezig. Dat gaat ten koste van de tijd dat ik kan rusten - en dús ten koste van mijn fitheid op de baan”
Marjolein Buis

KAN HET OOK ÉCHT ANDERS?

Jij wilt tijdens trainingen én je belangrijke toernooien 100% met je PRestaties bezig zijn en níet met je PRomotie? En dat hele verhaal over die vriend met goede bedoelingen, maar zonder resultaat, vind je ook een slecht plan?

Dan wil ik jou graag helpen.

Ik ken de paralympische sport en weet hoe we jouw verhaal het best kunnen vertellen. Ik denk met je mee, zorg dat jouw promotie op orde is op een manier dat iedereen denkt dat je alles zelf hebt gemaakt. (Terwijl het jou dus zeker tien keer minder tijd kost!).

Laten we een keer bijpraten over wat je nu doet aan PRomotie en hoe dat beter kan. Bel (06 411 802 43) of mail me vandaag nog. Dan maken we een afspraak om verder te praten hoe we jou ‘in the picture’ kunnen krijgen én houden!

“Ik ben heel blij dat ik mijn PR uit handen heb gegeven. Robin schrijft mijn persberichten, nieuwsbrieven en denkt mee met goede contentideeën voor mijn website. We hebben goede zakelijke afspraken, dus weet ik dat het werk gedaan wordt en ben ik niet afhankelijk van vrijwillige hulp. En niet onbelangrijk: ik weet dat wat er gedaan wordt ook góed gedaan wordt, met kennis van zaken!”

Rolstoeltennisster Marjolein Buis

over onze samenwerking

Robin Wubben
robin@parawatcher.nl
(+31) 6 411 802 43

Countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)