JOUW PR

HOE VERTEL JIJ JOUW VERHAAL?

 In jouw sportleven ligt de focus 100% op PR’s; je Persoonlijke Records, jouw topPRestaties. En die andere PR: je PRomotie. Dan heb je geen zin om na een lange dag trainen nog na te denken over iets leuks voor Insta, een interessante blog of je volgende Facebook-update.

Misschien heb je een vriendje dat wel eens een keer iets voor je wil doen. Maar wat nou als ‘ie helemaal niet zo creatief is, jij alles tien keer moet uitleggen, zijn teksten barsten van de fouten of misschien wel helemaal niks doet? Spreek je hem daar dan op aan? Het is wél een goede vriend ...

En dus weten media en fans niet hoe on-ge-lo-fe-lijk serieus jij met je sport bezig bent. En dus sta je nergens ‘in the picture’.  En denken sponsoren: goh, we zien geen enkele activiteit; waarom zouden we eigenlijk sponsoren? Of erger nog: misschien moeten we ons geld maar ergens anders insteken, want zó serieus is het allemaal niet.

Wil jij 100% bezig zijn met je PRestaties, maar wél in de picture staan? En dat hele verhaal over die vriend met goede bedoelingen, maar zonder resultaat, vind je een slecht plan?

Dan wil ik jou graag helpen.

Ik ken de paralympische sport en weet hoe we jouw verhaal het best kunnen vertellen. Ik denk met je mee, zorg dat jouw promotie op orde is en we houden je samen in de picture*.

*) Terwijl het jou dus zeker tien keer minder tijd kost dan het zelf doen óf die vriend achter de vodden zitten!

“Als ik mijn PR zelf doe, ben ik er heel lang mee bezig. Dat gaat ten koste van de tijd dat ik kan rusten - en dús ten koste van mijn fitheid op de baan”
Marjolein Buis

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Vooropgesteld: alles is maatwerk. Afhankelijk van jouw sportprogramma, van je wensen, mogelijkheden én budget stellen wij samen een pakket samen. Van iets eenmaligs tot een langer traject.

Om je een idee te geven:

  • Jouw 'Over mij'-pagina: 400 euro.
    Jouw verhaal moet niet alleen feitelijk kloppen, maar ook 'raken'. Daar zorg ik voor. Jij vertelt me jouw verhaal, ik vraag door en zet vervolgens jouw verhaal op papier. De ideale manier om jezelf goed te presenteren aan media én (potentiële) sponsoren.
  • Promotietraject: 150 - 450 euro per maand
    Simpel gezegd: alles wat jij nodig hebt om jouw verhaal te vertellen.
  • Social media take-over: 150 - 500 euro per toernooi
    Tijdens grote toernooien wíl jij helemaal niet bezig zijn met je social media. Dat leidt af van je topPRestaties. Dus zorg ik dat jouw Insta, Facebook en Twitter up-to-date blijven.

Prijzen excl. 21% BTW

Nieuwsgierig wat dit nou precies voor jou kan betekenen? Laten we een keer bijpraten over wat je nu doet aan PRomotie en hoe dat beter kan. Bel (06 411 802 43) of mail me vandaag nog. Dan maken we een afspraak om verder te praten hoe we jou ‘in the picture’ kunnen krijgen én houden!

EVEN BELLEN?

Nieuwsgierig wat dit nou precies voor jou kan betekenen? Laten we een keer bijpraten over wat je nu doet aan PRomotie en hoe dat beter kan. Bel (06 411 802 43) of mail me vandaag nog. Dan maken we een afspraak om verder te praten hoe we jou ‘in the picture’ kunnen krijgen én houden!

 

“Ik ben heel blij dat ik mijn PR uit handen heb gegeven. Robin schrijft mijn persberichten, mijn maandelijkse 'Mail van Marjolein' voor sponsoren en fans en komt met goede contentideeën voor mijn website. We hebben goede zakelijke afspraken, dus weet ik dat het werk gedaan wordt en ben ik niet afhankelijk van vrijwillige hulp. En niet onbelangrijk: ik weet dat wat er gedaan wordt ook góed gedaan wordt, met kennis van zaken!”

Rolstoeltennisster Marjolein Buis

over onze samenwerking

Robin Wubben
robin@parawatcher.nl
(+31) 6 411 802 43

Countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)