JOUW PROMOTIE

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER SPONSOREN?

In jouw sportleven ligt de focus 100% op je topPRestaties. En die andere PR – van PRomotie – schiet er dan wel eens bij in. Geen tijd voor, geen zin in. En sponsoren binnenhalen? Je hebt geen idee waar je moet beginnen. En dus mis je allerlei kansen om je nóg meer te kunnen focussen op die topPRestaties!

Meer sponsoren = meer geld, meer middelen, beter materiaal, meer toernooien, meer (financiële) ruimte om jouw sportleven in te richten zoals jij het graag wilt.

Maar … Waar te beginnen?

Wat zou het voor jou betekenen als je een goed verhaal in handen zou hebben, waarmee je makkelijker naar sponsoren kunt stappen? Een kant en klaar verhaal, zodat je niet met je mond vol tanden staat met een halfbakken babbeltje, maar sponsoren sneller overtuigt?

Wat zou het voor jou betekenen als je jouw sponsoren regelmatig kunt laten zien hoe serieus jij bezig bent? Kunt vertellen waarom het zo on-ge-lo-fe-lijk belangrijk is dat ze in jou blíjven investeren?

En: wat zou het voor jou betekenen als je daar maar weinig tijd voor kwijt bent?

Is het antwoord op één van die vragen hierboven ‘veel’? Dan wil ik jou graag helpen.

Jij focust je op je sport, doet jouw ding. En ik doe het mijne: jouw verhaal vertellen. Zodat jij je vervolgens met nieuwe sponsoren nóg beter kunt focussen op jouw ding: met beter materiaal, meer toernooien en meer tijd en rust om je optimaal voor te bereiden. Kortom: een investering in jezelf.

“Als ik mijn PR zelf doe, ben ik er heel lang mee bezig. Dat gaat ten koste van de tijd dat ik kan rusten – en dús ten koste van mijn fitheid op de baan”
Marjolein Buis

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Ik wil je helpen jouw verhaal ter vertellen. Aan nieuwe (potentiële) sponsoren, aan sponsoren die je al een tijdje steunen, aan je fans en aan de media. Alles met het idee om van jou een nóg succesvollere sporter te maken. Vooropgesteld: alles is maatwerk. Afhankelijk van jouw sportprogramma, van je wensen, mogelijkheden én budget gaan we aan de slag. Van iets eenmaligs tot een langer traject.

Puur om je een idee te geven van wat ik kan en wat dat ongeveer kost:

  • Pak die sponsoren in: 475 euro.
    Jouw verhaal moet sponsoren ‘raken’. Daar zorg ik voor. Jij vertelt me jouw verhaal, ik vraag door en zet vervolgens jouw verhaal op papier. Je krijgt één versie voor jouw website én een kant-en-klaar document voor (potentiële) sponsoren. De ideale manier om jezelf goed te presenteren.
  • Promotietraject: 150 – 450 euro per maand
    Simpel gezegd: alles wat jij nodig hebt om jouw verhaal te vertellen. Denk daarbij aan blogteksten, persoonlijke nieuwsbrieven (ideaal om jouw sponsoren op de hoogte te houden!!), persberichten en socialmedia-updates. 
  • Social media take-over: 150 – 500 euro per toernooi
    Tijdens grote toernooien wíl jij helemaal niet bezig zijn met je social media. Dat leidt af van je topPRestaties. Dus zorg ik dat jouw Insta, Facebook en/of Twitter up-to-date blijven. En natuurlijk gaat er een superpersoonlijke nieuwsbrief naar al je sponsoren.

Prijzen excl. 21% BTW

EVEN BELLEN?

Nieuwsgierig wat dit nou precies voor jou kan betekenen? Laten we een keer bijpraten over wat je nu doet aan PRomotie en hoe dat beter kan. Bel (06 411 802 43) of mail me vandaag nog. Dan maken we een afspraak om verder te praten hoe we jou ‘in the picture’ kunnen krijgen én houden!

 

“Ik ben heel blij dat ik mijn PR uit handen heb gegeven. Robin schrijft mijn persberichten, mijn maandelijkse ‘Mail van Marjolein’ voor sponsoren en fans en komt met goede contentideeën voor mijn website. We hebben goede zakelijke afspraken, dus weet ik dat het werk gedaan wordt en ben ik niet afhankelijk van vrijwillige hulp. En niet onbelangrijk: ik weet dat wat er gedaan wordt ook góed gedaan wordt, met kennis van zaken!”

Rolstoeltennisster Marjolein Buis

over onze samenwerking