Is zoeken naar sponsoren een noodzakelijk kwaad dat tot veel frustratie leidt? Weet je niet hoe je jouw sponsorjacht aan moet pakken? Dan kan ik jou helpen!

Met de cursus ‘Hoe Jij Sponsoren ‘Ja’ Laat Zeggen’. Dankzij deze gloednieuwe digitale training weet jij straks wat je sponsoren kunt vertellen, wat je ze wilt vragen om jouw sport zo goed mogelijk te blijven beoefenen en hoe je dat gaat doen. Zodat jij niet langer onvoorbereid en met knikkende knieën bij een potentiële sponsor binnenloopt. Om in winterse termen te blijven: je komt goed beslagen ten ijs.

De cursus heb ik oorspronkelijk gemaakt voor paralympische sporters aan het begin van hun carrière, dus nog zonder A-status en financiële ondersteuning vanuit NOC*NSF of sportbond. Sporters die dus ook niet zomaar iemand in kunnen huren om dit voor ze te doen. Nu deze cursus af is, blijkt ‘ie inhoudelijk super leerzaam voor paralympische sporters in élke fase van hun carrière. Dus ook voor jou.

De cursus is nog niet zo heel fancy smancy vormgegeven, maar dat komt nog. Is ook niet het belangrijkste. Wat wél belangrijk is, is de inhoud. En die is volgens rolstoeltennistalent Jinte Bos dik in orde. Ik vroeg haar tijdens het schrijven van de cursus om kritische feedback. Zij kreeg nog de ruwe versie en haar verbeteringen heb ik uiteraard meegenomen in de huidige cursus. Jinte appte me: “De manier waarop je alles uitlegt is superduidelijk. Ik snap meteen wat ik moet doen. Op deze manier kan ik veel beter sponsoren benaderen.”

Normaal kost de cursus 97 euro (incl. BTW), zónder mijn persoonlijke begeleiding. Maar ik wil jouw sportjaar 2021 meteen een flinke boost geven. Iets positiefs doen na zo’n raar rotjaar. Dus voor de eerste 10 inschrijvers kost ‘ie nu 97 euro (incl. BTW) INCLUSIEF mijn persoonlijke begeleiding. Wat houdt dat in? Nou … volg je de cursus en snap je iets niet? Of weet je niet hoe je verder moet? Dan mag je me op elk moment appen of mailen met jouw vragen, dan help ik je persoonlijk weer verder.

Dus denk jij:

 • Ik wil in 2021 serieus aan de slag met het zoeken van sponsoren;
 • Ik wil die sponsoren overtuigen met een goed, persoonlijk verhaal;
 • Ik weet nu niet wat ik moet vertellen, maar wil dat heel graag leren?

En wil jij:

 • Een sponsor zo precies mogelijk vragen wat jij nodig hebt
 • Geen 10 keer ‘nee’ krijgen zonder goede redenen
 • Een sponsor raken met jouw persoonlijke verhaal
 • Laten zien dat je niet alleen je sport, maar ook jouw sponsoren serieus neemt?

Meld je dan vandaag nog aan!
Vul het inschrijfformulier onderaan deze pagina in en ik neem contact met je op. Vanaf begin januari krijg je dan:

 • Module 1: Vertel je verhaal. In deze module leer je wat jou als sporter uniek maakt, wat je te verkopen hebt aan een sponsor en wat jouw persoonlijke verhaal is.
 • Module 2: Durf te vragen. Na deze module weet jij precies wat jij nodig hebt van een sponsor om de top te kunnen halen
 • Module 3: Op Jacht! Je staat dankzij deze module helemaal in de startblokken om nieuwe sponsoren te gaan werven.
 • Bonus: 10 Supernuttige Social Media Tips.
 • En dus nu extra-super-speciaal, voor de eerste 10 aanmelders: mijn persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt

O ja … Het enige dat ik dan van jou verwacht, is feedback op elke module. Was het goed te volgen, wat vind je van de opdrachten, dat soort terugkoppeling is voor mij in deze fase heel belangrijk. Want met jouw ervaringen kan ik de cursus richting de toekomst nóg beter maken.
.