NIEUWSBRIEF

ELKE VRIJDAG TIPS EN ADVIEZEN

Elke vrijdag deel ik mijn ervaringen met sponsorzoektochten en adviezen over het vertellen van jouw verhaal met een selecte groep paralympische sporters. 

Deze blogs zijn ook elke vrijdag te lezen op Facebook en mijn website, maar als extra speciale service bezorg ik ze graag in jouw digitale brievenbus.

Wil je dat? Laat dan hieronder je gegevens achter!

* verplichtEVEN BELLEN?

Kan ik jou als sporter helpen om jouw verhaal beter te vertellen, zodat je makkelijker sponsoren kunt benaderen, niet met je mond vol tanden staat én die sponsoren beter weet te overtuigen?

Bel me dan even op 06 411 802 43.
Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.

“Robin schrijft mijn persberichten, mijn maandelijkse ‘Mail van Marjolein’ voor sponsoren en fans en komt met goede contentideeën voor mijn website. Ik ben heel blij dat ik dit uit handen heb gegeven. Als ik het zelf zou moeten doen, gaat het ten koste van mijn rust – en dús ten koste van min fitheid op de baan.

We hebben goede zakelijke afspraken, dus weet ik dat het werk gedaan wordt en ben ik niet meer afhankelijk van vrijwillige hulp. En heel belangrijk: ik weet dat wat er gedaan wordt ook góed gedaan wordt, met kennis van zaken!”

Rolstoeltennisster Marjolein Buis

over onze samenwerking