PROCLAIMER

VERANTWOORDELIJKHEID

ParaWatcher is verantwoordelijk voor de informatie op deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Foutje?
Niks menselijks is mij vreemd, ook ik maak fouten. Heb je er eentje gevonden? Laat het me dan direct weten. Dan kan ik het zo nodig corrigeren.

Werkt er iets niet?
Dan is er misschien een technische storing of werkt een onderdeel niet correct. Waarschuw me dan even. Ga ik er gelijk naar kijken. 

Delen van content
Op social media delen van de verhalen, interviews, video’s en andere content vinden we ontzettend leuk. Praat er ook gerust over met je vrienden en familie. 

Wil je als mediavertegenwoordiger, sportbond of andere organisatie berichten van deze website gebruiken? Neem dan even contact met me op.

Foto’s op ParaWatcher
Op ParaWatcher gebruik ik foto’s van verschillende fotografen. Daar heb ik afspraken over gemaakt met ze. Deze foto’s mogen niet zonder toestemming door iedereen gekopieerd worden. Dus zie je een leuke foto – en dat kan ik me voorstellen – die je graag wilt gebruiken? Neem dan even contact op. 

Andere vragen
Alle contactgegevens staan op de contactpagina. Hier kun je ook voor alle andere vragen terecht. Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord.

 

EVEN BELLEN?

Kan ik jou als sporter helpen om jouw verhaal beter te vertellen, zodat je van sponsoren, volgers en media fans weet te maken?

Bel me dan even op 06 411 802 43.
Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.
Geheel vrijblijvend.