SPORTERS

DIT IS TEAM PARAWATCHER

Team ParaWatcher is niet zomaar een team. We trainen niet samen, bereiden ons niet voor op hetzelfde evenement; sterker nog: sommige sporters hebben elkaar nog nooit gezien. Tóch maken we elkaar beter.

Elke sporter vertelt zijn of haar verhaal. En ieder doet dat op zijn eigen manier. Ik heb elke sporter apart persoonlijk geadviseerd hoe dit aan te pakken. En voor en met elke sporter doe ik ook iets anders. Maar het doel is voor allemaal hetzelfde: meer aandacht van volgers, media en sponsoren; het creëren van fans. Van de persoon én van de sport.

Zo maken we elkaar ook sterker: wat voor de één werkt, zal ik bij de ander zeker herhalen. En andersom: als er iets he-le-maal niet werkt, zal ik dat een andere sporter niet meer adviseren.

Zonder elkaar te zien, leren we zo van elkaar. En maken we elkaar sterker.

Wil jij leren van deze toppers? Bel me dan even op 06 411 802 43Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken. Geheel vrijblijvend.

Kelly van Zon

tafeltennis

Jetze Plat

handbiken/paratriatlon

Marlène van Gansewinkel

atletiek

Vincent ter Schure/Timo Fransen

wielrennen

Marjolein Buis

rolstoeltennis

Renske van Beek

parasnowboarden

Tim de Vries

handbiken

Nicole den Dulk

paradressuur

Ruben Spaargaren

rolstoeltennis

Joyce Heuitink

paradressuur

Margret IJdema

paratriatlon

EVEN BELLEN?

Kan ik jou als sporter helpen om jouw verhaal beter te vertellen, zodat je van sponsoren, volgers en media fans weet te maken?

Bel me dan even op 06 411 802 43.
Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.
Geheel vrijblijvend.