SPORTMARKETING:
ROBIN DOET HET

“Ik wil me 100% focussen op mijn sport en geen tijd verspillen aan social media”
“Ik vind het superbelangrijk dat ik meer media-aandacht krijg”
“Ik wil op een professionele manier een band opbouwen met m’n sponsoren”

Kort samengevat: je vindt jouw sportmarketing superbelangrijk en wilt dat door een expert laten doen. Zodat jij kunt focussen op je sport.

Herken je je hierin? Lees dan vooral verder.

Ik neem je alles uit handen. Ik doe je social media, je persberichten en je maandelijkse nieuwsbrief. Af en toe laat jij een spraakberichtje achter op mijn WhatsApp, of zorgt voor een foto, maar verder kost het je geen tijd of moeite. Ik zorg ervoor dat sponsoren, media en fans professioneel én persoonlijk op de hoogte blijven van jouw sportcarrière.

Wat levert het jou op?

 • Ik post minimaal 2 keer per week op jouw social media (wil jij daarnaast ook dingen posten, mag dat uiteraard! Hoe vaker je post, hoe beter!)
 • Je krijgt meer volgers, likes en reacties op je berichten
 • Lokale, regionale en landelijke media ontvangen na elk groot sportevenement een persbericht van jou
 • Die persberichten kosten jou een paar minuten per keer. Ik zorg voor de rest.
 • Je sponsoren, fans en volgers krijgen elke maand een persoonlijke mail van je.
 • Ook die mail kost jou nauwelijks tijd. Ik schrijf hem en zorg ervoor dat ‘ie netjes verstuurd wordt
 • Met die nieuwsbrief versterk je de band met je sponsoren (heel belangrijk!), waardoor ze eerder ‘ja’ zullen zeggen tegen verlenging van jullie samenwerking
 • Met die nieuwsbrief weet je zéker dat de ontvangers je bericht zien (in tegenstelling tot social media)
 • Je kent jouw unique selling points, waarmee je fans, media en sponsoren raakt
 • Je kiest de juiste bedrijven om te benaderen voor sponsoring
 • Je weet precies wat je van die sponsoren wilt hebben én wat je voor ze terug kunt doen.

Prijs: 2.199 euro (excl. 21% BTW) voor het eerste jaar, daarna 1.800 euro (excl. 21% BTW) per jaar

Je kunt dit pakket ook als abonnement betalen. Dit abonnement loopt minimaal een jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. Je betaalt het eerste halfjaar 255 euro (excl. 21% BTW) per maand, daarna 150 euro (excl. 21% BTW) per maand.

JE KRIJGT:

 • Jouw Verhaal. Grote bedrijven hebben een ‘brand story’ – een merkverhaal – waarin ze vertellen wat hen uniek en sterk maakt. Zo’n verhaal heb jij ook, maar dat noemen we gewoon ‘Jouw Verhaal’. Na een uitgebreid gesprek schrijf ik dat unieke verhaal. Daarna krijg je ook uitgebreid advies met voorbeelden hoe je dit verhaal kunt gebruiken op je website, in je social media én in het benaderen van sponsoren.
 • Social media. Op basis van jouw sportkalender (wedstrijden + trainingen) maak ik een planning voor jouw social media en maak ik minimaal 2 posts per week, waarmee jij meer volgers, likes en aandacht krijgt. Wil je zelf iets extra’s posten, is dat uiteraard oké. Hoe meer, hoe beter!
 • Persberichten. Na jouw belangrijkste sportevenementen schrijf ik een persbericht voor je. Welke evenementen dat zijn, spreken we vooraf natuurlijk af. Jij laat na zo’n evenement in een paar minuten jouw reactie achter op mijn WhatsApp, ik doe de rest. Ik maak vooraf een uitgebreide verzendlijst met lokale, regionale en landelijke media, schrijf een professioneel persbericht dat zo gepubliceerd kan worden. Ik ken jouw sport, dus allerlei feiten en regels hoef je niet aan mij uit te leggen. Het kost jou nauwelijks tijd en levert veel aandacht op.
 • Nieuwsbrieven. 12 keer per jaar schrijf ik een persoonlijke nieuwsbrief voor je. Deze verstuur ik naar jouw sponsoren, fans en volgers. We maken samen een goede verzendlijst en elke maand krijgt iedereen een persoonlijke mail in de mailbox. ‘Maandelijks’ blijkt uit onderzoek en ervaring de ideale frequentie voor dit soort mails. Het is dé manier om jouw sponsoren, fans en volgers persoonlijk te benaderen. Je weet zeker dat ze je mail ontvangen (in tegenstelling tot social media, waar het algoritme jouw posts aan slechts een (heel) klein deel van je volgers laat zien).
 • Feedback/vraagbaak. Wil je weten of je iets wel of niet zelf moet posten op social media, of je een bedrijf wel of niet moet benaderen als sponsor, hoe jouw nieuwsbrieven en persberichten scoren of welke sportmarketingvraag ook: je mag me 24/7 appen en mailen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden of je te adviseren.

TIJDELIJKE SUPERDUPERSPECIALE BONUS

(voor snelle beslissers; geldt tot 15 mei 2021)

 • Zelfstudie ‘Krijg Ja Van Sponsoren’. Met deze zelfstudie maak je een fantastische start aan jouw sponsorjacht. Ik leer je hoe je de juiste bedrijven kiest om te benaderen, wat je van ze nodig hebt, wat je voor ze kunt doen en hóe je ze benadert.

even bellen?

Denk je: dit is precies wat ik nodig heb!
Of heb je meer informatie nodig om dat te beslissen?

Bel of app me dan op 06 411 802 43 of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.