SPORTMARKETING
DOEN WE SAMEN

“Ik weet dat social media belangrijk is, maar vind het heel stom om te doen”
“Ik heb soms wel wat tijd over, maar wil me vooral focussen op mijn sport”
“Ik zou het fijn vinden om mijn marketing samen met iemand te doen”

Kort samengevat: je wilt samen met een expert jouw marketing tot een succes maken.

Herken je je hierin? Lees dan vooral verder.

Samen geven we jouw sportmarketing een goede start en geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om je social media vervolgens zelf goed up-to-date te houden, zónder dat het je veel tijd en denkwerk kost. Ik zorg er ook voor dat je sponsoren, media en fans professioneel én persoonlijk op de hoogte blijven van jouw sportcarrière.

Wat levert het jou op?

 • Je post minimaal 2 keer per week op social media (hoe vaker je post, hoe beter!)
 • Je weet altijd wat je moet posten op social media
 • Social media kost je minder tijd, denkwerk en frustratie
 • Je krijgt meer volgers, likes en reacties op je berichten
 • Je kent jouw unique selling points, waarmee je fans, media en sponsoren raakt
 • Je kiest de juiste bedrijven om te benaderen voor sponsoring
 • Je weet precies wat je van die sponsoren wilt hebben én wat je voor ze terug kunt doen
 • Ik schrijf na elk groot sportevenement een persbericht dat ik naar lokale, regionale en landelijke media stuur. Die persberichten kosten jou een paar minuten per keer. Ik zorg voor de rest.
 • Voor je sponsoren, fans en volgers schrijf ik elke 2 maanden een persoonlijke mail, namens jou uiteraard. Achter de schermen kost die mail jou nauwelijks tijd. Ik schrijf hem en zorg ervoor dat ‘ie netjes verstuurd wordt alsof jij zelf mailt.
 • Met die mail versterk je de band met je sponsoren (heel belangrijk!), waardoor ze eerder ‘ja’ zullen zeggen tegen verlenging van jullie samenwerking
 • En met die mail weet je ook zeker dat de ontvangers je bericht zien (in tegenstelling tot social media)
Prijs: 1.799 euro (excl. 21% BTW) voor het eerste jaar, daarna 1.200 euro (excl. 21% BTW) per jaar

Je kunt dit pakket ook als abonnement betalen. Dit abonnement loopt minimaal een jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. Je betaalt het eerste halfjaar 205 euro (excl. BTW) per maand, daarna 100 euro (excl. BTW) per maand.

JE KRIJGT:

 • Jouw Verhaal. Grote bedrijven hebben een ‘brand story’ – een merkverhaal – waarin ze vertellen wat hen uniek en sterk maakt. Zo’n verhaal heb jij ook, maar dat noemen we gewoon ‘Jouw Verhaal’. Na een uitgebreid gesprek schrijf ik dat unieke verhaal. Daarna krijg je ook uitgebreid advies met voorbeelden hoe je dit verhaal kunt gebruiken op je website, in je social media én in het benaderen van sponsoren.
 • Socialmediajaarplan. Voor de komende 12 maanden adviseer ik je wat je kunt posten op social media. Aan de hand van jouw sportkalender (wedstrijden + trainingen) maken we een complete jaarkalender, waarmee jij precies weet wat je wanneer moet posten om meer volgers, likes en aandacht te krijgen.
 • Persberichten. Na jouw belangrijkste sportevenementen schrijf ik een persbericht voor je. Welke evenementen dat zijn, spreken we vooraf natuurlijk af. Jij laat na zo’n evenement in een paar minuten jouw reactie achter op mijn WhatsApp, ik doe de rest. Ik maak vooraf een uitgebreide verzendlijst met lokale, regionale en landelijke media, schrijf een professioneel persbericht dat zo gepubliceerd kan worden. Ik ken jouw sport, dus allerlei feiten en regels hoef je niet aan mij uit te leggen. Het kost jou nauwelijks tijd en levert veel aandacht op.
 • Nieuwsbrieven. 6 keer per jaar schrijf ik een persoonlijke nieuwsbrief voor je. Deze verstuur ik naar jouw sponsoren, fans en volgers. We maken samen een goede verzendlijst en elke 2 maanden krijgt iedereen een persoonlijke mail in de mailbox. Het is dé manier om jouw sponsoren, fans en volgers persoonlijk te benaderen. Je weet zeker dat ze je mail ontvangen (in tegenstelling tot social media, waar het algoritme jouw posts aan slechts een (heel) klein deel van je volgers laat zien.

TIJDELIJKE SUPERDUPERSPECIALE BONUS

(voor snelle beslissers; geldt tot 15 mei 2021)

 • Zelfstudie ‘Krijg Ja Van Sponsoren’. Met deze zelfstudie maak je een fantastische start aan jouw sponsorjacht. Ik leer je hoe je de juiste bedrijven kiest om te benaderen, wat je van ze nodig hebt, wat je voor ze kunt doen en hóe je ze benadert.
 • Socialmedia-advies. Hoe maak je het nóg makkelijker om je social media bij te houden? Welke hashtags werken wel en niet? Hoe werkt dat geheimzinnige algoritme nou eigenlijk? Hoe trigger je jouw volgers om verder te lezen? Wat moet er nou eigenlijk in jouw bio staan? Voor al deze onderdelen geef ik je bewezen succesvol advies, zodat jouw social media booming wordt.

even bellen?

Denk je: dit is precies wat ik nodig heb!
Of heb je meer informatie nodig om dat te beslissen?

Bel of app me dan op 06 411 802 43 of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.