TOKIO 2021

De grootste kranten komen niet naar Tokio. Hoe krijg je dan tóch media-aandacht?

Je wilt jouw volgers op de hoogte houden. Maar verlies je dan niet je sportfocus?

Jouw privésponsoren verdienen een podium. Hoe doe je dat op een goede manier?

Je wilt mensen inspireren met jouw verhaal. Waar moet je beginnen?

WIJ REGELEN DAT VOOR JOU!

De Paralympische Spelen. Voor jou eens in de vier jaar het allerbelangrijkste toernooi. Jouw kans om te stralen en om te scoren. In de sport én daarbuiten. Scoren in de media, bij fans en volgers (meer likes) en bij sponsoren.

Maar ook het moment dat jij je 100% wilt focussen op je sport. Dus al die dingen die erbij komen, zijn afleiding. En die afleiding kan het verschil zijn tussen goud en zilver; of misschien wel tussen goud en níks.

Maar… Niks doen aan je social media, aan je contact met sponsoren en media; dat is ook geen optie. Dat is leuk voor de korte termijn, maar funest voor je carrière op de lange termijn. Wil jij 100% focus op je sport én scoren in de media, bij sponsoren en je fans en volgers?

Dat kan. Maar dat kun je niet alleen. Ik help je daar graag bij.

Tijdens de Spelen wacht ik na jouw wedstrijden op je in de mixed zone – waar je toch doorheen moet. Jij presteert, vertelt me na afloop in een paar minuten jouw verhaal en ik zorg dat dat verhaal vervolgens effectief en snel gedeeld wordt met de media, jouw sponsoren en volgers, op een manier die bij jou past. Voor fotografie werk ik samen met een ervaren fotografe; Ilse Schaffers.

Simpel gezegd: jij doet waar jij goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn. Voor jou.

(Klik op de afbeeldingen om ze groter weer te geven)

HOE GAAN WE DAT MET JOU AANPAKKEN?

Het is eigenlijk net topsport: jouw verhaal begint met een goede voorbereiding. Dus komen we ruim voor de Paralympische Spelen beginnen al bij je langs. We bespreken jouw wensen, je eigen ideeën en ik adviseer je over de dingen waarvan ik uit ervaring weet dat ze wel of niet werken.

We maken voor de Spelen al de nodige toffe content tijdens een van je trainingen. We hebben een uitgebreid interview, dat ik vervolgens gebruik in een ‘My Road To Tokyo’-filmpje (zie het voorbeeld van Kelly van Zon hierboven), korte promofilmpjes in aanloop naar de Spelen, filmpjes over verschillende onderwerpen voor tijdens de Spelen, toffe quotes om jouw sponsoren te bedanken in film en tekst, een uitgeschreven verhaal voor je website, graphics voor social media met inspirerende quotes, achtergrondinformatie voor de nieuws- en persberichten tijdens de Spelen én na elk medaille-onderdeel een persoonlijk berichtje naar je privésponsoren.

Ook maken we gelijk actiebeelden (foto en film) en coole gifjes die het lekker gaan doen op je socials. En dat is dan allemaal al klaar zodat ik dat tijdens de Spelen kan gebruiken om jouw verhaal te vertellen.

r

VOL = VOL

O ja… Goed om te weten: met de kennis van nu hebben we tijdens de Paralympische Spelen tijd om het verhaal van maximaal 3 à 4 sporters te vertellen (afhankelijk van welke sporters meedoen, hun wedstrijdschema en de reistijden).

Dus denk jij: ja, dit wil ik! Neem dan meteen even contact, zodat ik je vragen kan beantwoorden en we verder kunnen praten.

Om jouw verhaal zo goed en uitgebreid mogelijk te vertellen, heb ik met advies van een paar van jouw paralympische collega’s twee pakketten samengesteld: goud en zilver. In een persoonlijk gesprek gaan we dit verder finetunen, zodat het helemaal bij jou past. (Vooraf: voor beide pakketten geldt: bedenken we tijdens de Spelen toffe dingen die we ook makkelijk extra kunnen doen? Dan dóen we die, zonder extra kosten. Fun en aandacht staan centraal!)

GOUD

ZILVER

BASIC

Content voorbereiden tijdens/na een training

Fotografie voor en tijdens Tokio 2021

tijdens

Filmpjes, gemaakt voor de Spelen

Teksten voor en tijdens Tokio 2021

tijdens

Grappige gifjes, gemaakt voor de Spelen

Dagelijkse berichten op Instagram (tijdlijn én stories), Facebook en Twitter vanaf

17 augustus* 24 augustus* 24 augustus*

Dagelijkse berichten tot en met

8 september 8 september 8 september

Extra berichten op jouw wedstrijddagen

Reacties op social media

Conform Rule 40 (wat mag jij met jouw sponsoren?)

✗ ** ✗ **

Conform socialmediaregels van IPC

Persberichten voor en tijdens de Spelen

tijdens

Jouw website up-to-date

Berichten voor social media van jouw sponsoren

Na elk medaille-onderdeel persoonlijk berichtje naar je sponsoren

Ingelijste foto voor jouw 10 grootste sponsoren

10 highres digitale foto’s voor jouw promotie

Prijs

€ 2.150,-
(ex BTW)
€ 1.750,-
(ex BTW)
€ 750,-
(ex BTW)

of 6x € 365,-
(ex BTW)
of 6x € 300,-
(ex BTW)
of 3x € 260,-
(ex BTW)

*) De Paralympische Spelen beginnen op 24 augustus. Zeven dagen ervoor (17 augustus dus) begint de ‘paralympische periode’. Tijdens die periode gelden de strenge socialmediaregels van het IPC én ‘Rule 40’ voor jou en je privésponsoren. Deze periode duurt t/m 8 september. Ik ken de regels die in die periode gelden, dus kom jij niet in de problemen door die regels (wat wel zou kunnen gebeuren als je zelf aan de slag gaat en de regels niet helemaal kent).

**) In pakket Zilver en Basic doen we niks met/voor sponsoren.

meer weten?

Heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen in Tokio? Wil je meer weten?

Bel me dan even op 06 411 802 43. Of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken om verder te praten.
Geheel vrijblijvend.