Eindelijk heb ik mijn boek Ik was nooit in Tokio in handen. Een mooi, lekker, fijn moment. Gisteren ben ik ze op gaan halen. Volgende week kun jij jouw bestelling in de brievenbus verwachten.

Het is toch altijd afwachten of wat je in de vormgeving op een scherm bedenkt, of dat er ook op papier te gek uitziet. En ik moet zeggen: het ziet er echt te gek uit. Mooi papier, perfect gedrukt, goede foto’s en kleuren op de cover. En de luxe genummerde editie is ook echt luxe en heel mooi.

Ik ben ongelofelijk trots op dit boek. Trots dat het boek er ligt, trots dat dit gelukt is. En ook dat dit financieel gelukt is. In de paralympische wereld, heb ik de afgelopen jaren gemerkt, is het vaak zo: heel veel mooie ideeën en plannen, maar zodra er over geld gepraat wordt, is het ineens ingewikkeld. Dat dit met crowdfunding gelukt is, is echt te gek. Dat heb ik al eerder gezegd, maar dat doe ik nog een keer.

Te gek dat iedereen vertrouwen heeft gehad in dit boek, vertrouwen heeft gehad in mij als schrijver en ik hoop dat je heel veel leesplezier gaat beleven aan het boek. En de gekke Paralympische Spelen door mijn ogen beleeft.

WANNEER KRIJG JIJ HET BOEK?

Ze zijn nu geleverd, worden de komende dagen verzendklaar gemaakt en dan begin volgende week gaan ze op de post. Dus in de loop van volgende week zou je jouw bestelling op je deurmat of in je brievenbus moeten kunnen verwachten.

NOG NIET BESTELD?

Ik was nooit in Tokio werd gefinancierd door crowdfunding. Gezien het grote aantal vragen dat ik tijdens en na de Spelen kreeg – ‘waar kan ik het boek bestellen, Robin?’ – is er een beperkt aantal boeken nu nog te bestellen. Wil jij jouw exemplaar alsnog bemachtigen? Mail me dan op robin@parawatcher.nl. Verkoopprijs is 24,95 euro, incl. verzending binnen Nederland.