TOKIO 2021
VOOR SPORTERS

De grootste kranten komen niet naar Tokio. ‘Dus’ geen media-aandacht voor jou?
Tijdens de Spelen wil jij niet afgeleid worden door social media. Dan maar niks doen?
THINK AGAIN!

Het feit dat die kranten niet naar Tokio komen, biedt jou een enorme kans om juist wél met jouw prestaties in die kranten te staan. En: jouw social media kan wél up-to-date blijven, terwijl het jou nauwelijks tijd kost.
Ik regel dat voor jou.

De Paralympische Spelen. Voor jou eens in de vier jaar het allerbelangrijkste toernooi. Jouw kans om te stralen en om te scoren. In de sport én daarbuiten. Scoren in de media, bij fans, volgers en sponsoren.

Maar ook hét moment dat jij je 100% wilt focussen op je sport. Geen afleiding, geen gedoe eromheen. Eten, slapen, sporten, eten, slapen, sporten … (blijf herhalen). Want: afleiding kan het verschil zijn tussen goud en zilver; of misschien wel tussen goud en níks.

Maar… Níks doen aan je social media, aan je contact met sponsoren; dat is geen optie. En die media-aandacht eens in de vier jaar (jaja, heel gechargeerd), die is er dus niet in Tokio. Ja, vooruit: de NOS komt en dat is heel belangrijk, maar de grote kranten – die er dus bijvoorbeeld in Londen en Rio wél waren – laten in Tokio verstek gaan (en dat heeft níks met corona te maken).

EVEN TERUG NAAR DIE KANSEN VOOR JOU …

Wil jij 100% focus op je sport? Maar tegelijkertijd ook scoren in de media en op je socials? Dat kan. Ik help je daar graag bij.

Tijdens de Spelen wacht ik na jouw wedstrijden op je in de mixed zone – waar je toch doorheen moet. Of we videobellen even kort, want door de superstrenge coronaregels kan ik niet overal bij zijn. Jij presteert, vertelt me na afloop in een paar minuten jouw verhaal en ik zorg dat dat verhaal vervolgens effectief en snel gedeeld wordt met de media, jouw sponsoren en volgers, op een manier die bij jou past. Voor fotografie werk ik samen met onder andere Ilse Schaffers en Mathilde Dusol, twee ervaren parasportfotografen. 

Simpel gezegd: jij doet waar jij goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn. Voor jou!

Hoe gaan we dat aanpakken?

Het is eigenlijk net topsport: jouw succes in de (social) media begint met een goede voorbereiding. Dus komen Ilse Schaffers en ik ruim voor de Spelen al bij je langs. We maken een uitgebreid interview, Ilse zorgt voor de foto’s (portret en actie) die we voor en tijdens de Spelen gaan gebruiken op jouw socials en meesturen met persberichten. Ook bespreken we jouw wensen, je eigen ideeën en ik adviseer je over de dingen waarvan ik uit ervaring weet dat ze wel of niet werken.

Om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen, heb ik drie pakketten samengesteld: brons, zilver en goud (origineel hè?). Ik heb hierbij een aantal van jouw paralympische collega’s om hun mening en advies gevraagd.

(Vooraf: voor alle pakketten geldt: bedenken we tijdens de Spelen toffe dingen die we ook makkelijk extra kunnen doen? Dan dóen we die, zonder extra kosten. Fun en aandacht staan centraal!)

De pakketten: brons, zilver en goud

PAKKET
BRONS
PAKKET
ZILVER
PAKKET
GOUD
Persbericht voor de Spelen: vooruitblik met interview naar lokale, regionale en landelijke media 🟢 🟢 🟢
Persbericht na jouw laatste medaille-onderdeel, uitgebreide terugblik 🟢 🟢 🟢
Persbericht na elk medaille-onderdeel 🔴 🔴 🟢
Fotografie voor de Spelen: min. 5 foto’s (portret en actie), vrij te gebruiken 🟢 🟢 🟢
Fotografie tijdens de Spelen: min. 5 foto’s (portret en actie), vrij te gebruiken 🔴 🔴 🟢
Social media voor elke wedstrijd: aankondiging + link livebeelden Max. 4️⃣ keer Max. 🔟 keer Max. 🔟 keer
Social media na wedstrijd zo snel mogelijk (archief)foto + uitslag Max. 4️⃣ keer Max. 🔟 keer* Max. 🔟 keer*
Social media na medaillewinst extra berichten (1: jouw reactie, 2: extra fotoserie) 🔴 🔴 🟢**

Kosten

495 euro
(excl. 21% BTW)

of 5 termijnen van 100 euro (excl. 21% BTW)

745 euro
(excl. 21% BTW)

of 5 termijnen van 150 euro (excl. 21% BTW)

945 euro
(excl. 21% BTW) 

of 5 termijnen van 190 euro (excl. 21% BTW)

 

*) Als het lukt, gebruiken we een actie- of juichfoto die Ilse of Mathilde in Tokio maakt.

“Als het lukt”?? Ja… Waar we voorheen op de Spelen overal en nergens binnen konden lopen, is het in Tokio anders (corona, je weet wel). Er mag een beperkt aantal journalisten en fotografen per dag bij een sport aanwezig zijn. We moeten dagelijks vooraf reserveren, mét de kans dat die reservering geweigerd wordt. We gaan er natuurlijk alles aan doen om bij jouw onderdelen aanwezig te zijn, bij pakket zilver en goud garanderen we dat Ilse of Mathilde er minimaal één keer bij is en dan foto’s kan maken.

**) De socialmediapost met foto en uitslag plaats ik zo snel mogelijk na jouw wedstrijd, de overige posts op een voor Nederlandse tijd gunstig moment.

VOL = VOL

O ja… Goed om te weten: met de kennis van nu hebben we tijdens de Paralympische Spelen tijd om dit voor maximaal 3 à 4 sporters te doen (afhankelijk van welke sporters meedoen, het wedstrijdschema en de reistijden). Waarom zo weinig? Dat heeft alles te maken met de superstrikte coronaregels in Tokio, waardoor we niet – zoals eerder gebruikelijk was – van de ene naar de andere sport kunnen.

Dus denk jij: ja, dit vind ik interessant! Neem dan meteen even contact op, zodat ik je vragen kan beantwoorden en we verder kunnen praten.

even bellen?

Denk je: dit is precies wat ik nodig heb!
Of heb je meer informatie nodig om dat te beslissen?

Bel of app me dan op 06 411 802 43 of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.