VOOR SPORTERS:
SPORTMARKETING

Als parasporter met topsportambitie wil jij fulltime bezig zijn met je sport. En om dat te kunnen doen, moet je ook bezig zijn met het benaderen, interesseren en aan je binden van sponsoren, media, fans en volgers. Nou, dát is dus sportmarketing.

Even wat vragen:

  • Heb je te weinig sponsoren om door te groeien in je sport?
  • Krijg je te nauwelijks media-aandacht?
  • Heb je geen idee wat je moet posten op social media?
  • Of post je wel iets, maar scoren die berichten niet lekker?
  • Heb je geen idee hoe je sponsoren moet vinden?
  • Of waarom bedrijven die jij benadert ‘nee’ zeggen?

Zorgen al die zaken voor frustratie? Zie je wel dat je ‘iets’ moet veranderen om verder te groeien als sporter, maar heb je geen idee wat?

Eigenlijk is sportmarketing net als jouw sport. Het draait om dezelfde dingen: een goede voorbereiding, de juiste tools en een passende tactiek. Herkenbaar, toch? Maar als je die drie dingen mist …

Ik kan je helpen.

Hóe ik dat ga doen, hangt af van wat jij wilt:

  • Heb je tijd en zin om zelf dingen te doen?
  • Heb je iemand nodig die je adviseert en meedenkt?
  • Of wil je gewoon dat ik alles voor je doe?

Die keuze is aan jou.

Ik heb hoe ik jou kan helpen samengevat in drie opties. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het benaderen, interesseren en aan je binden van sponsoren, media, fans en volgers. Het verschil zit hem in wie het doet.

KICKSTART JOUW
SPORTMARKETING

Met goed advies en de juiste tools kun jij jouw marketing prima zelf oppakken. Je hebt er tijd voor en vindt het leuk om te doen. Samen geven we jouw sportmarketing een flinke bliksemstart en ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om het daarna makkelijk vol te blijven houden.

SPORTMARKETING
DOEN WE SAMEN

Samen geven we jouw sportmarketing een goede start en geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om je social media vervolgens zelf te doen, zónder dat het je veel tijd kost. Ik zorg dat sponsoren, media en fans professioneel én persoonlijk op de hoogte blijven van jouw carrière.

SPORTMARKETING:
ROBIN DOET HET

Ik neem je alles uit handen: je social media, je persberichten en je maandelijkse nieuwsbrief. Jij laat een spraakberichtje achter op WhatsApp, verder zorg ik voor je professionele en persoonlijke band met sponsoren, media en fans. En zorg ik dat je goed voorbereid bent voor je contact met sponsoren.

even bellen?

Denk je: dit is precies wat ik nodig heb!
Of heb je meer informatie nodig om dat te beslissen?

Bel of app me dan op 06 411 802 43 of stuur me een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken.