Ik was nooit in Tokio

Ik was nooit in Tokio is een uniek document over unieke Paralympische Spelen. In 176 pagina’s vertel ik je mijn verhalen over Tokio 2021. Verhalen over de strenge coronaregels, de Nederlandse sportprestaties, de verhalen van sporters en de sfeer in de lege stadions. Spelen met superstrenge veiligheidsregels, dagelijkse gezondheidstests, 24 uur per dag GPS-tracking om te zien waar iedereen uithangt, maar bovenal: paralympische sport.

Leuk om te lezen en om te bewaren. Om terug te kijken op gekke Spelen in een gekke tijd. Wat betekent die coronapandemie voor de Nederlandse sporters, hoe halen ze toch het maximale uit zichzelf, hoe (on)mogelijk is het werken als journalist in de Japanse bubbel en wie is er straks big in Japan?

BESTEL HIER

Ik was nooit in Tokio werd gefinancierd door crowdfunding. Gezien het grote aantal vragen dat ik tijdens en na de Spelen kreeg – ‘waar kan ik het boek bestellen, Robin?’ – is er een beperkt aantal boeken nog extra te bestellen.

Wil jij jouw exemplaar alsnog bemachtigen? Vul hier het bestelformulier in. Verkoopprijs is 24,95 euro, incl. verzending binnen Nederland.

Verkoopprijs: € 24,95
(gratis verzending
binnen Nederland)