Parawatcher boeken

In 2016 verscheen het eerste ParaWatcher-boek: PANIEK; de biografie van rolstoeltennisster Aniek van Koot. In 2021 gaf ik Ik was nooit in Tokio uit; het boek over de Paralympische Spelen in coronatijd. Ook schreef ik (mee) aan een aantal boeken.

Paniek

(2016)

PANIEK vertelt het verhaal van rolstoeltennisster Aniek van Koot; een meisje dat opgroeit met een handicap, mede door medische tegenslag haar been kwijtraakt en bij toeval rolstoeltennis ontdekt. Aniek moet allerlei hindernissen overwinnen omdat ze ‘anders’ is en moet leren omgaan met de druk die ze vooral zichzelf oplegt.

Ik was nooit in Tokio

(2021)

In Ik was nooit in Tokio staan de Paralympische Spelen in Japan centraal. Hoe verloopt dit evenement in coronatijd? Hoe halen de Nederlandse sporters het maximale uit zichzelf? Hoe is de sfeer? En wie is er big in Japan?

Van PANIEK (€ 12,95) en Ik was nooit in Tokio (€ 19,95) zijn allebei nog een paar exemplaren verkrijgbaar. Wil je een van de boeken bestellen? Stuur me dan een berichtje. (Prijzen zijn incl. gratis verzending)

ANDERE boeken

van rome 1960 naar tokio 2020

(2021)

In 2021 was ik een van de initiatiefnemers, samenstellers en schrijvers van Van Rome 1960 tot Tokio 2020. Het werd een lijvig boek over 60 jaar Nederlandse geschiedenis op de Paralympische Spelen. Het boek verscheen bij Arko Sports Media.

Ik ben

(2022)

Voor Ik ben sprak ik 12 personen met een handicap die – van de buitenkant bekeken – succesvol zijn. Ik ging op zoek naar hun definitie van succes, hoe ze succes ervaren en hoe ze dat bereikt hebben. Het boek is bedoeld als inspiratie voor werkgevers en mensen met een handicap. Het boek is een uitgave van Basketball Experience NL.