Boeken in eigen beheer

De afgelopen jaren heb ik een aantal paralympische boeken in eigen beheer uitgegeven. In 2016 was dat PANIEK; de biografie van rolstoeltennisster Aniek van Koot. In 2021 verschijnt Ik was nooit in Tokio; het boek over de Paralympische Spelen in Japan.

Paniek

(2016)

PANIEK vertelt het verhaal van rolstoeltennisster Aniek van Koot; een meisje dat opgroeit met een handicap, mede door medische tegenslag haar been kwijtraakt en bij toeval rolstoeltennis ontdekt. Aniek moet allerlei hindernissen overwinnen omdat ze ‘anders’ is en moet leren omgaan met de druk die ze vooral zichzelf oplegt.

Van PANIEK is nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Verkoopprijs: 17,95 euro incl. verzending binnen Nederland. Wil je een exemplaar bestellen? Mail me op robin@parawatcher.nl.

Ik was nooit in Tokio

(verschijnt in 2021)

In  Ik was nooit in Tokio staan de Paralympische Spelen in Japan centraal. Hoe verloopt dit evenement in coronatijd? Hoe halen de Nederlandse sporters het maximale uit zichzelf in lege stadions? Hoe is de sfeer, de beleving? En wie is er ondanks alle veiligheidsmaatregelen big in Japan?

Ik was nooit in Tokio is door crowdfunding gefinancierd. Het boek was tussen 16 juli en 10 augustus te bestellen. Het boek verschijnt in oktober 2021 in beperkte oplage (ca. 400 exemplaren). Het boek is niet meer te koop.