Parawatcher boeken

In 2016 verscheen het eerste ParaWatcher-boek: PANIEK; de biografie van rolstoeltennisster Aniek van Koot. In 2021 gaf ik Ik was nooit in Tokio uit; het boek over de Paralympische Spelen in coronatijd. Beide boeken zijn in beperkte oplage te bestellen (bestelformulier onderaan deze pagina).

Paniek

(2016)

PANIEK vertelt het verhaal van rolstoeltennisster Aniek van Koot; een meisje dat opgroeit met een handicap, mede door medische tegenslag haar been kwijtraakt en bij toeval rolstoeltennis ontdekt. Aniek moet allerlei hindernissen overwinnen omdat ze ‘anders’ is en moet leren omgaan met de druk die ze vooral zichzelf oplegt.

Ik was nooit in Tokio

(2021)

In Ik was nooit in Tokio staan de Paralympische Spelen in Japan centraal. Hoe verloopt dit evenement in coronatijd? Hoe halen de Nederlandse sporters het maximale uit zichzelf? Hoe is de sfeer? En wie is er big in Japan? Meer weten over dit boek? Kijk hier!

Paniek +

Ik was nooit in Tokio

Normaal betaal je voor PANIEK en Ik was nooit in Tokio € 14,95 + € 24,95 = € 39,90. Bestel je nu beide boeken in een keer, krijg je een korting van 25%.

KERSTACTIE t/m 31 december 2022: beide boeken voor slechts € 14,95 (incl. verzending)

€ 12,95

(incl. verzending binnen Nederland)

€ 19,95

(incl. verzending binnen Nederland)

nu € 14,95

t/m 31 december 2022
(incl. verzending binnen Nederland)

BESTEL JOUW BOEK(EN) HIER

Vul onderstaand formulier in om PANIEK en/of Ik was nooit in Tokio te bestellen. Na betaling gaat jouw bestelling zo snel mogelijk op de post.

Welk(e) boek(en) wil je bestellen?